Notis Hak Cipta

© Jasadbeku blogspot.com

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian daripada tulisan di sini perlulah mendapat izin daripada Jasadbeku blogspot.com. Ataupun, sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan tersebut dari halaman ini.Ini bertujuan untuk keselamatan dalam kebebasan menulis.Terima kasih.

PERHATIAN

1. Jasadbeku.blogspot.com TIDAK bertanggungjawab terhadap semua komen yang dihantar pembaca dan diterbitkan semula di blog ini.

2. Komen 'anonymous' TIDAK akan disiarkan. Sebarang komen yang menyinggung rasa dan bersifat serangan peribadi menurut tafsiran Jasadbeku.blogspot.com juga tidak akan dilayan.

3. Muatan, catatan, entri, pandangan peribadi Jasadbeku blogspot.com TIDAK mewakili pandangan mana-mana pihak.

06 September 2009

Rahsia Sudah Bocor

KERAJAAN PR MULA DIPERSOAL RAKYAT : NAJIB – berita hairan

Kerajaan negeri yang dikuasai pembangkang kini dilihat mula dipersoalkan satu persatu oleh rakyat yang ternyata semakin sangsi dengan kewibawaan mereka mentadbir, kata Najib Razak.

Jika sebelum ini pembangkang dilihat amat mudah mempertikaikan kerajaan Barisan Nasional (BN), kini mereka perlu sedar bahawa bukanlah mudah mentadbir seperti mana mudahnya mereka berjanji sesuatu kepada rakyat setiap kali menjelang pilihan raya umum.

"Sebenarnya bila mereka jadi pembangkang, amat mudah bagi mereka untuk mempertikaikan kerajaan Barisan Nasional, kononnya kita tidak berwibawa dan sebagainya.

KAH KAH KAH…

kah kah kah…BARU SEKARANG SOAL ?.... kah kah kah…

kah kah kah … SATU MALAYSIA SUDAH BERTAHUN TAHUN BERTANYA SOALAN INI:

1 – Siapa beri arahan bunuh Altantuya?

2 - Berapa komisen beli kapal selam?

3 – Siapa entot Altantuya dulu ? Mat Mongol atau Razak Baginda?

4 – Mengikut akuan bersumpah Bala – Mat Mongol entot dulu. Betul atau tidak?

5 – Satu Malaysia nak tahu?

6 – Di mana Bala sekarang?


Petikan dari : http://tukartiub.blogspot.com

Tiada ulasan: