Notis Hak Cipta

© Jasadbeku blogspot.com

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian daripada tulisan di sini perlulah mendapat izin daripada Jasadbeku blogspot.com. Ataupun, sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan tersebut dari halaman ini.Ini bertujuan untuk keselamatan dalam kebebasan menulis.Terima kasih.

PERHATIAN

1. Jasadbeku.blogspot.com TIDAK bertanggungjawab terhadap semua komen yang dihantar pembaca dan diterbitkan semula di blog ini.

2. Komen 'anonymous' TIDAK akan disiarkan. Sebarang komen yang menyinggung rasa dan bersifat serangan peribadi menurut tafsiran Jasadbeku.blogspot.com juga tidak akan dilayan.

3. Muatan, catatan, entri, pandangan peribadi Jasadbeku blogspot.com TIDAK mewakili pandangan mana-mana pihak.

30 Oktober 2010

Wira Merah


"..dulu Tok Wan berjambul merah ala ayam jantan, jersi merah, menyaksikan sejarah Kelantan tercipta, Stadium Bukit Jalil dipenuhi 87% dengan Wira Merah Putih,bergema " gomo kelate gomo" di ruang angkasa" ujar Wan Slaughter kepada bakal cucu cicitnya suatu masa nanti.Sesekali asap rokok dihembus keluar dari rongga hidungnya.
nota : Wira Merah Tetap Gedebe meskipun dipinggirkan dan dipersendakan oleh media dan FAM.Ini hanya sepak & kejar ,bukan pakej utk ke Syurga,politikus!.30 Okt 2010 dalam sejarah.

1 ulasan:

...$weE+ 666... berkata...

...wuhooo, best giler nak citer kat bakal cucu cicit ek... i was there too!!!