Notis Hak Cipta

© Jasadbeku blogspot.com

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian daripada tulisan di sini perlulah mendapat izin daripada Jasadbeku blogspot.com. Ataupun, sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan tersebut dari halaman ini.Ini bertujuan untuk keselamatan dalam kebebasan menulis.Terima kasih.

PERHATIAN

1. Jasadbeku.blogspot.com TIDAK bertanggungjawab terhadap semua komen yang dihantar pembaca dan diterbitkan semula di blog ini.

2. Komen 'anonymous' TIDAK akan disiarkan. Sebarang komen yang menyinggung rasa dan bersifat serangan peribadi menurut tafsiran Jasadbeku.blogspot.com juga tidak akan dilayan.

3. Muatan, catatan, entri, pandangan peribadi Jasadbeku blogspot.com TIDAK mewakili pandangan mana-mana pihak.

07 Julai 2009

Suatu Masa di Malam Seni RakyatMalam itu
Memang hangat
Sehangat perjuangan mereka ini:

Fendi: Anak muda kental!

Nik Jidan: Bergaya dengan dendangan revolusi! ( Anda Iwan Fals Malaysia ahaha). Kawe dapat lihat selepas pengumuman cd ada jual di sebelah luar,ramai terus mendapatkan album itu.

Meor : Aku terdiam,berfikir,sebak saat mendengar dendangan "Syuhada Memali".Hadirin benar-benar menghayati bait demi bait lirik itu.
(Skill akustik yang hebat,semua lagu dicelahkan solo)


Black : "Burhanuddin Helmi" sejarah yang dibangkitkan kembali atas nama kebenaran. (terima kasih krn "sign" cd Hentikan Perang Sekarang!)


Uncle Hee Kai : Harmonika! Suka lihat hadirin bertepuk tangan bila uncle lupa lirik. Hadirin yang memahami.

Rahmat Harun : Balada Jantan Kental!Anak muda yang berfikir.Imej ganas,jiwa prihatin dgn sekeliling! (Terima kasih bagi Utopia Trauma").

Mei Chern :AWAS API Perempuan itu!

Pyanhabib : Puisi disertai sindiran tajam dalam bentuk jenaka.Osman Tikus masih hebat!

Hisham Rais : Rambut panjang tak boleh,Seluar pendek tak boleh,Itu tak boleh..,Ini tak boleh..tapi Malaysia Boleh? Kata-kata yang menarik malam itu!

A.Samad Said : Tiada kata-kata,dia idola kawe! :)Nota : Beberapa keping gambar sempat dirakam sebelum bateri kamera aku tamat riwayat.

2 ulasan:

aku berkata...

alo wee..
kawe tanyo kulup hok mano demo ni, dio cr tok jupo
male tu best..
sengothi..!

jasadbeku berkata...

Kepada Aku:
:)
Kawe hok kurus kering tapi kacak sikit2 ahaha..pakai baju hitam..male tu kawe byk dok bual dgn Nik Jidan.