Notis Hak Cipta

© Jasadbeku blogspot.com

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian daripada tulisan di sini perlulah mendapat izin daripada Jasadbeku blogspot.com. Ataupun, sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan tersebut dari halaman ini.Ini bertujuan untuk keselamatan dalam kebebasan menulis.Terima kasih.

PERHATIAN

1. Jasadbeku.blogspot.com TIDAK bertanggungjawab terhadap semua komen yang dihantar pembaca dan diterbitkan semula di blog ini.

2. Komen 'anonymous' TIDAK akan disiarkan. Sebarang komen yang menyinggung rasa dan bersifat serangan peribadi menurut tafsiran Jasadbeku.blogspot.com juga tidak akan dilayan.

3. Muatan, catatan, entri, pandangan peribadi Jasadbeku blogspot.com TIDAK mewakili pandangan mana-mana pihak.

06 Oktober 2011

Caci

"..betapa asyiknya menerima pujian lantas terbuai lena-hanyut di persada langit jingga. Manakala betapa pedihnya menerima cacian lantas sakit, sakit, sakit, sakit, sakit, sakit, sakit,sakit, sakit, sakit, sakit, sakit, sakit, sakit, sakit, sakit, sakit, sakit, sakit dan sakit lalu jatuh terdampar barangkali, dan kekalahan tidak pula diukur daripada kejatuhan , tetapi kebangkitan setelah jatuh itu kehebatan, sahabat." bicaranya sepi dihembus angin.Sepi, sepi dan sepi.

tanya; berapa banyak sakit?

Tiada ulasan: