Notis Hak Cipta

© Jasadbeku blogspot.com

Sebarang pengambilan mana-mana bahagian daripada tulisan di sini perlulah mendapat izin daripada Jasadbeku blogspot.com. Ataupun, sila beri kredit bahawa anda mengambil mana-mana kenyataan tersebut dari halaman ini.Ini bertujuan untuk keselamatan dalam kebebasan menulis.Terima kasih.

PERHATIAN

1. Jasadbeku.blogspot.com TIDAK bertanggungjawab terhadap semua komen yang dihantar pembaca dan diterbitkan semula di blog ini.

2. Komen 'anonymous' TIDAK akan disiarkan. Sebarang komen yang menyinggung rasa dan bersifat serangan peribadi menurut tafsiran Jasadbeku.blogspot.com juga tidak akan dilayan.

3. Muatan, catatan, entri, pandangan peribadi Jasadbeku blogspot.com TIDAK mewakili pandangan mana-mana pihak.

02 Oktober 2011

Dua Situasi

Sudut 1 : dalam kesunyian malam, dia leka menonton drama berlatarkan materialistik dan penuh dialog ' i love you so much! muah! muah! muah!."Si gadis pula berpakaian seolah-olah bertelanjang.

Sudut 2 : dalam kebingitan malam, dia asyik menyeka air mata, masih jelas terbayang ibunya diperkosa dan dibunuh tanpa ada sebab menurut kata hatinya, dan monolognya " kenapa harus jadi begini?".Di luar sana peluru berterbangan bebas.

nota : antara dua situasi

Tiada ulasan: